Diensten

Echtscheiding en verdeling

Echtscheiding en verdeling

Als notariskantoor begrijpen we dat echtscheiding en de verdeling van gezamenlijke eigendommen een moeilijke tijd kan zijn voor alle betrokken partijen. Onze dienst Echtscheiding en verdeling is erop gericht om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en om ervoor te zorgen dat de belangen van beide partijen worden beschermd.

Onze notarissen hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van echtscheiding en verdeling. We zorgen ervoor dat alle juridische aspecten van de scheiding, zoals de verdeling van eigendommen en financiële afspraken, op de juiste manier worden afgehandeld en vastgelegd. We helpen ook bij het opstellen van de benodigde documenten, zoals het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan.

Onze dienst is erop gericht om het proces zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, zonder afbreuk te doen aan de zorgvuldigheid en nauwkeurigheid die nodig is bij juridische kwesties. We begrijpen dat elke situatie anders is en daarom bieden we altijd persoonlijk advies en ondersteuning aan onze klanten. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van de best mogelijke oplossingen die passen bij hun unieke situatie.

De stappen

 • Neem contact op voor een afspraak.

 • Vervolgens nodigen we u uit voor een afspraak.

 • In het gesprek krijgt u persoonlijk advies. 

Gerelateerde diensten:

  Algemene voorwaarden | Privacy statement

  © Huitsing & Poort Notariaat en Mediation
  Realistatie Internetbureau Praes.
  © Huitsing & Poort Notariaat en Mediation.
  Realistatie Internetbureau Praes.