Ondernemingsrecht

Of u nu een startende ondernemer bent of een ervaren zakenman, wij bieden u deskundig advies en ondersteuning bij alle juridische aspecten van uw bedrijf. Van het oprichten van een BV of NV tot het opstellen van contracten en het regelen van bedrijfsopvolging, wij staan voor u klaar met persoonlijke aandacht en hoogwaardige juridische dienstverlening.

Wat onderscheidt ons

De juiste notaris voor u

Klantvriendelijk

Wij hebben een klantgerichte benadering en persoonlijke aandacht voor elke klant.

Onafhankelijk

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als onpartijdige en betrouwbare adviseur serieus en handelen altijd in het belang van alle betrokken partijen.

Deskundigheid

Wij bezitten over een hoog niveau van deskundigheid en expertise in alle notariële zaken, waardoor we in staat zijn iedereen van gedegen advies te voorzien en complexe vraagstukken op een professionele en efficiënte wijze af te handelen.

Meedenkend

Wij denken actief mee met de klant om oplossingen te vinden die het beste passen bij diens specifieke behoeften en omstandigheden.

Duidelijkheid

Wij leggen complexe juridische en notariële zaken op een begrijpelijke en heldere manier uit, zodat de iedereen precies weet waar hij aan toe is.

Passende aanpak

Wij zijn flexibel en zoeken actief naar oplossingen die aansluiten bij de wensen van de klant, zonder daarbij de juridische en notariële kaders uit het oog te verliezen.

Laat ons u ondersteunen bij
belangrijke gebeurtenissen

Algemene voorwaarden | Privacy statement

© Huitsing & Poort Notariaat en Mediation
Realistatie Internetbureau Praes.
© Huitsing & Poort Notariaat en Mediation.
Realistatie Internetbureau Praes.