Wie behartigt jouw belangen als je dat zelf niet meer kunt?

Wie behartigt jouw belangen als je dat zelf niet meer kunt?

Stel, je moet voor langere tijd naar het buitenland en er moet hier nog van alles geregeld worden. Of je moet een operatie ondergaan en je weet niet hoe je er na de operatie aan toe bent. Het kan ook zijn dat je een dagje ouder wordt. Dan neemt de kans toe dat je afhankelijk wordt van anderen. Het is op zulke momenten goed om erover na te denken wie jouw (financiële) belangen behartigt als je dit zelf niet meer kunt. Dit kan tijdelijk of permanent zijn. Wie geef je dan het vertrouwen? Neem tijdig de regie in handen om die persoon (personen) aan te wijzen die alles voor je moet regelen en leg je wensen vast hoe je het allemaal geregeld wilt hebben. Deze zaken leg je vast in een levenstestament.

Wil je meer weten over het opstellen van een levenstestament of wil je controleren of je levenstestament nog voldoet aan jouw wensen, neem dan contact op met ons kantoor.

Laatste berichten

Samengestelde gezinnen

14 juni 2024

Eenmanszaak of bv

07 juni 2024

Gerelateerde diensten


Offerte

Door een offerte aan te vragen, krijgt u inzicht in de kosten en de mogelijkheden van onze dienstverlening. U kunt dan rustig overwegen of onze diensten passen bij uw situatie en budget.

Laat ons u ondersteunen bij
belangrijke gebeurtenissen

Algemene voorwaarden | Privacy statement

© Huitsing & Poort Notariaat en Mediation
Realistatie Internetbureau Praes.
© Huitsing & Poort Notariaat en Mediation.
Realistatie Internetbureau Praes.