Even voorstellen

Even voorstellen

In de afgelopen maanden hebben we een drietal nieuwe collega’s mogen verwelkomen.

Ferdina Drijfhout heeft jarenlange ervaring als notarisklerk en richt zich voornamelijk op de ondernemingsrechtpraktijk. Haar werkzaamheden bestaan uit de advisering en begeleiding van het proces rondom de oprichting van rechtspersonen, overdracht van aandelen, oprichting van stichtingen en verenigingen, statutenwijzigingen en het opmaken van akten op het gebied van Personen- en Familierecht. 

Marlien Koenes studeert Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit in Groningen en naast haar studie werkt ze twee dagen in de week op ons kantoor en verricht ze werkzaamheden op het gebied van onroerend goed, zoals het opstellen van akten van levering, akten van verdelingen en hypotheekakten. Daarnaast ondersteunt ze waar mogelijk de afdeling Personen- en Familierecht.

Simanda Vegter is een zeer ervaren HBO jurist op de afdeling Personen- en Familierecht en haar werkzaamheden bestaan uit het opmaken van testamenten, levenstestamenten, samenlevingsovereenkomsten, huwelijkse voorwaarden, verklaringen van erfrecht. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met het afwikkelen van nalatenschappen.

Laatste berichten

Gerelateerde diensten


Offerte

Door een offerte aan te vragen, krijgt u inzicht in de kosten en de mogelijkheden van onze dienstverlening. U kunt dan rustig overwegen of onze diensten passen bij uw situatie en budget.

Laat ons u ondersteunen bij
belangrijke gebeurtenissen

Algemene voorwaarden | Privacy statement

© Huitsing & Poort Notariaat en Mediation
Realistatie Internetbureau Praes.
© Huitsing & Poort Notariaat en Mediation.
Realistatie Internetbureau Praes.