Meer weten over de notaris

Meer weten over de notaris

“Mijn naam is Bram Huitsing, in 1957 geboren in Hilversum, thans woonachtig in Groningen. Mijn moeder was een rasechte Hoogelandster, mijn vader een echte Stadjer. Eigenlijk ben ik min of meer bij toeval in het notariaat terechtgekomen, want ik wilde vroeger geneeskunde studeren. Dit kwam er uiteindelijk niet van: ik werd twee keer uitgeloot. Wel heb ik nog enige kennis van de bloemetjes en de bijtjes kunnen opdoen tijdens een parkeerstudie biologie.

Nog niet helemaal wetend wat te doen ben ik Nederlands recht gaan studeren. Ik zag mijzelf uiteindelijk in de advocatuur of in de rechterlijke macht terechtkomen. Toen ik een advertentie zag voor een kandidaat-notaris in het Friese Buitenpost besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en te solliciteren. Ik had niet helemaal de juiste achtergrond, maar wel voldoende overtuigingskracht om mij als kandidaat-notaris naar binnen te praten. Een beslissing waar ik nooit spijt van heb gehad. In 1989 rondde ik de studie notarieel recht af. In 1994 werd ik kandidaat-notaris in Groningen waarna ik mij in 1997 in Middelstum vestigde, als opvolger van notaris Ten Have. Ik ben getrouwd met Marieke Scheffers, samen hebben we 2 dochters van 27 en 23 jaar. Mijn vrouw is arbeids- en organisatiepsycholoog en heeft een coachingspraktijk in hetzelfde pand als waar wij gevestigd zijn. Van 1998 tot en met 2007 woonden we zelf ook boven het notariskantoor. Door tal van uitbreidingen en verbouwingen zijn we uiteindelijk in 2007 naar Groningen verhuisd. We sluiten echter een terugkeer naar Middelstum niet uit.”

Laatste berichten

Gerelateerde diensten


Offerte

Door een offerte aan te vragen, krijgt u inzicht in de kosten en de mogelijkheden van onze dienstverlening. U kunt dan rustig overwegen of onze diensten passen bij uw situatie en budget.

Laat ons u ondersteunen bij
belangrijke gebeurtenissen

Algemene voorwaarden | Privacy statement

© Huitsing & Poort Notariaat en Mediation
Realistatie Internetbureau Praes.
© Huitsing & Poort Notariaat en Mediation.
Realistatie Internetbureau Praes.