Vacature notarieel medewerker familierecht

Vacature notarieel medewerker familierecht

Vacature notarieel medewerker familierecht 


Naast een notarieel medewerker voor onze afdeling onroerend goed zijn wij per direct ook op zoek naar een notarieel medewerker voor onze afdeling familierecht. Dus ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het notariaat? Wij zijn op zoek naar een notarieel medewerker voor onze afdeling familierecht. Heb je ervaring in de notariële praktijk, ben je praktisch ingesteld en haal je plezier uit contact met klanten en collega’s? Dan zijn we op zoek naar jou! Ook als je geen ervaring hebt in de notariële praktijk maar het lijkt je een leuke uitdaging en je bent leergierig, dan verzoeken we je om ook te reageren. 

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan werkzaamheden. Zo ben je eerste aanspreekpunt voor cliënten en werk je zelfstandig aan diverse (boedel)dossiers. Je werkzaamheden zullen bestaan uit:
-     Het afwikkelen van nalatenschappen en zorgen dat deze op correcte wijze worden verdeeld;
-    Het voeren van de gehele administratie;
-    Indienen van belastingaangiften;
-    Voeren van besprekingen met erfgenamen;
-    Het opmaken van notariële akten, zoals verklaringen van erfrecht, levenstestamenten,     testamenten, huwelijkse voorwaarden en samenlevingscontracten.

Wie zijn wij: 
Huitsing & Poort Notariaat en Mediation is een middelgroot kantoor in Middelstum. Ons team bestaat uit een notaris, vier kandidaat-notarissen, twee notarieel juristen, twee klerken, een notarieel medewerker en een uitgebreid secretariaat. 
Ons kantoor kenmerkt zich door een persoonlijke benadering van de klant, het geven van deskundig advies bij het maken van keuzes die mensen moeten maken in hun leven. Daarbij vinden wij maatwerk erg belangrijk. Binnen ons kantoor heerst een collegiale, informele en open werksfeer. De notaris en de kandidaat notarissen zijn toegankelijk en zijn bereid om te sparren over inhoudelijke zaken.

Wat vragen wij:
-     Een klantgerichte en besluitvaardige collega;
-     Een collega die ook heeft voor detail;
-     Een teamplayer;
-     Een collega die commercieel en dienstverlenend is;
-     Ervaring in het notariaat is geen vereiste maar is wel mooi meegenomen.

Wij bieden:
-    Een afwisselende baan voor minimaal 3-4 dagen in de week.
-    Een fijne werksfeer waarin jouw inbreng wordt gewaardeerd. 
-    Een gezellig kantoor met korte lijnen en gemotiveerde collega's;
-    Ruimte voor cursussen en opleidingen en een goede begeleiding.

Ben je nieuwsgierig? 
Neem contact met ons op en stuur jouw motivatie en c.v. naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je nog meer informatie neem dan contact op met Marieke Poort. Zij is telefonisch te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot en met 17:00 uur. Zie voor meer informatie ook onze website: www.huitsingpoort.nl. 

Laatste berichten

Gerelateerde diensten


Offerte

Door een offerte aan te vragen, krijgt u inzicht in de kosten en de mogelijkheden van onze dienstverlening. U kunt dan rustig overwegen of onze diensten passen bij uw situatie en budget.

Laat ons u ondersteunen bij
belangrijke gebeurtenissen

Algemene voorwaarden | Privacy statement

© Huitsing & Poort Notariaat en Mediation
Realistatie Internetbureau Praes.
© Huitsing & Poort Notariaat en Mediation.
Realistatie Internetbureau Praes.